diumenge, 29 de maig del 2011

MOSSET D'ALBERGÍNIA A L'ALL / TENTEMPIÉ DE BERENJENA AL AJO


L'albergínia, un mosset per enganyar la fam
 Un petit secret per aprimar-se, tan eficaç com saborós ...
Passes gana? Tens molta gana? T'agrada quedar ple (a) després de menjar? T'agrada el bo i persegueixes el que a més de deliciós et fa aprimar? Ja tinc el que necessites.
Agafa una bonica albergínia i clava la punta d'un ganivet fins a 1 cm de profunditat, 3 vegades per cada costat. A cada incisió, clava una dent d'all. Després, forneja l'albergínia posant el termòstat a 8.
Quan sentis com la pell gemega i vegis que comença a esquerdar, treu l'albergínia i posa-la en un plat. Després, parteix per la meitat en sentit longitudinal, com un alvocat.
Agafa una meitat; salpiméntala i menja la carn de l' albergínia amb una cullereta com si es tractés d'un gelat. Quan hagis acabat, seu a la taula per menjar. La sacietat ja s'estarà obrint camí cap a teu cervell. Et sentiràs més tranquil @ per menjar o sopar.
A més, la pectina de l'albergínia sortirà del teu organisme portant valuoses calories. ¡La vida és bella amb l'albergínia!

..........

El secreto para adelgazar de la Dieta Dukan-la berenjenaLa berenjena, un quitahambres
Un pequeño secreto para adelgazar, tan eficaz como sabroso...


¿Pasas hambre? ¿Tienes mucho apetito? ¿Te gusta quedarte lleno(a) después de comer? ¿Te gusta lo bueno y persigues lo que además de delicioso te hace adelgazar? Ya tengo lo que necesitas.


Coge una bonita berenjena y clava la punta de un cuchillo hasta 1 cm de profundidad, 3 veces por cada lado. En cada incisión, clava un diente de ajo. Después, hornea la berenjena poniendo el termostato a 8.
Cuando oigas cómo la piel gime y veas que empieza a agrietarse, saca la berenjena y colócala en un plato. Después, pártela por la mitad en sentido longitudinal, como un aguacate.

Coge una mitad; salpiméntala y come la carne de la berenjena con una cucharita como si se tratase de un helado. Cuando hayas acabado, siéntate en la mesa para comer. La saciedad ya se estará abriendo camino hacia tu cerebro. Te sentirás más tranquil@ para comer o cenar.

Además,la pectina de la berenjena saldrá de tu organismo llevándose valiosas calorías. ¡La vida es bella con la berenjena!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el que vulgues, però sense faltar al respecte ningú / Escribe todo lo que quieras, pero sin faltarle al respeto a nadie.