dimecres, 2 de febrer del 2011

PETIT SUISSE STARCKASIÀ

Els dissenys de Philip Starck són sempre sorprenents. És imprescindible visitar la seua web i mirar aquells objectes que no comprarem mai i aquells hotels on segurament no passarem mai la nit.


Però sempre ens podem consolar utilitzant l'enginy, inventant a un preu mòdic, inclús sense gastar-nos un cèntim.
Si no ho creeu, observeu com el plaer estètic que us proporciona el seu espremedor JUICY SALIF (1990) és semblant al que us oferisc jo amb el meu PETIT SUISSE MAKER (2011).




Buscant la manera de fer el meu propi formatge per untar (llegiu també  FORMATGE PER UNTAR LO NUESTRO SE ACABÓ), vaig seguir el següent silogisme:


El formatge per untar és com el petit suisse però en salat.
El formatge batut és com el petit suisse però menys consistent.
Ergo si li lleve líquid al formatge batut, el convertiré en petit suisse.
I si afig espècies a aquest petit suisse, el convertiré en formatge per untar.


El quid de la qüestió era alliberar del seu líquid excesiu al blandengue formatge batut. I en aquest punt va náixer el PETIT SUISSE MAKER @ . Una observació important, el símbol @ vol dir copy right, és que no sé quina tecla és.


- 1 pot de formatge batut 0% de Mercadona
- Un colador
-Un recipient de vidre per arreplegar el serum.
- Unes hores a la nevera.


Ala! ja podeu anar corrent a buscar la recepta del FORMATGE BATUT LO NUESTRO SE ACABÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el que vulgues, però sense faltar al respecte ningú / Escribe todo lo que quieras, pero sin faltarle al respeto a nadie.