dijous, 11 d’agost del 2011

PATÉ CLEOPATRA


-Con las sobras de un áspic de pescado (triturar), unas cucharadas de mayonesa i especias al gusto, improvisamos un paté para untar sobre pan Dukan o un relleno.
-Clic sobre el título del post y veréis uno de los movimientos básicos de la danza del vientre. Ideal para fortalecer los músculos de la zona pélvica i del periné.

..........

El vídeo que trobareu al punxar sobre el títol del post, ens mostra en detall un dels moviments bàsics de la dansa del ventre. Per cert, aquesta dansa és molt bona per a les dones, perque enfortix el músculs de la zona pèlvica i del periné (algunes de les que passem dels 50 i hem sigut mares vàries vegades, ja comencem a tindre problemes de petites pèrdues involuntàries d'orina).

El paté l'he fet amb el que quedava de l'àspic de llagostins i peix d'ahir i ningú se n'ha adonat de que era un reciclatge de sobres!!!

He triturat l'àspic, he afegit unes cullerades de maionesa de dieta Dukan per suavitzar la masa, he perfumat amb espècies (hui he posat eneldo, pebre blanc i jengibre en pols), he presentat a taula com si fos un paté comprat en una botiga gourmet i... voilà!

També el faig servir com a farcit de la TORRE DE BABEL.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el que vulgues, però sense faltar al respecte ningú / Escribe todo lo que quieras, pero sin faltarle al respeto a nadie.